torsdag 26 november 2009

Denna ovana ska väck med start på måndag. Denna vecka kommer inte att fungera, så det får bli ett ordentligt avbrott med start på måndag, kanske att man trappar ner men jag tror nog att det kan fungera bättre med ett ordentligt slag på fingrarna och ett jävlar anama så kan detta lösa sig mot det bättre.

Nu gäller det bara att hålla ut tills dess och inte göra några fler snedsteg.

Tjoa!

onsdag 25 november 2009

jobbigt dag som jag förutspådde, trött som en gnu passerade dagen i ultrafart.

Nu tänkte jag blunda, måste vara pigg i morgon - sista dagen på kursen *jippi* och så hade jag tänkt skruva på bilen (!) om jag förstår hur och om det inte regnar.

Natti

tisdag 24 november 2009

Det är meningen att jag ska bryta denna ovana nu! Byta ut den mot en bättre vana, fast vad?


Tror inte det blir en så härlig dag om några timmar då jag ska vakna, fast först ska jag kolla efter något jag behöver, vad, det återstår att se

onsdag 18 november 2009

Detta var vad jag hann med idag:
Städa till marsvinen, ordentligt!
Diska loppisaker
Prismärka loppissaker
Paketera loppissaker

Det på resursen varade inte till kl 16 utan Karro och jag smet iväg vid 15. Marsvinen fick sig en ordentlig omgång, nyklippta klor och de långhåriga damerna blev kammade. De är alla tre vackra som satan nu och jäser med kvällsmaten i den rena fina buren just nu. De kommer sova gott i natt.

Loppissakerna är diskade och prismärkta. Ska skriva ut två lappar (?) med priser för tex fat och krukor då de är så många.
Hann inte med att städa rummet någe, får bli i morgon (?)

I morgon efter jobbet måste jag ut på Hoppet en snabbis, ta med kassar, filtar/lakan, insamlingsbössa för pengar och kakorna. Synd att jag har liten bil annars kanske jag hade fått plats med mina tavlor? Kan gå ändå!

Kl 18 i morgon har jag kurs igen, efter det ska jag sova hos Dennis. Måste även i morgon om jag hinner, annars får de bli fredag, skriva ut bilder och kolla på ramar!! Jag hinner inte med min egna utställning ><

NU ikväll hade jag tänkt sova vid 12, troligen sitter jag har en 30min till minst innan jag sliter mig iväg till sängen för att sova dåligt några timmar.
Jag mår SKIT, det är nått fel på mig, psykisk tror jag, svinigt är vad det är
Måste sova nu eller åtminstone lägga mig i sängen. Först måste jag skriva en lista på alla måsten jag måste få klart under morgondagen, ursh vad mycket jag måste göra.

Jobb 11-14
Resurscentrum ca 14,15-16
HEM

Städa till marsvinen, ordentligt!
Städa mitt rum, ordentligt!
Diska loppisaker
Prismärka loppissaker
Paketera loppissaker
Planera bilder till utställningen (alltid ute i sista sekunden)

Detta låter kanske inte mycket men det är det! Detta är då saker som måste bli klart i morgon, annars fungerar inte detta. Ursh det är så mycket nu!

På torsdag får jag åka runt och kolla upp ramar till bilderna som ska ställas ut, får bli något panikartat som vanligt då min första bra idé sket sig pga att jag är så dålig på att göra saker i tid.

Har otroligt mycket annat som jag ligger efter med också, vet bara inte vad allt är så rörigt är det.

inte har jag någon lust att sova heller, jag måste vara sjuk i huvudet

tisdag 17 november 2009

Så trött på detta plaskväder! Kan man inte få sol någon enstaka dag så man blir pigg och glad!?

Idag ska jag iväg till AF och höra vad de egentligen menar.. Har ingen lust att inte få pengar fast jag borde få!

Gaah. vad mer? Ingen aning. Less

onsdag 11 november 2009

Påminnelse till mig själv:
Att kliva upp i tid, tvätta håret, dammsuga, betala räkning (?) och ringa arbetsförmedlingen innan jag åker och jobbar. Måste även ta reda på transportburarna i hallen samt ridskorna och ridhjälmen och helst av allt även ta reda på om mor min pantat mina plaskor eller vart de tagit vägen..

Annars ska jag efter jobbet hämta upp ett par boots som Dennis köpt på tradera :-) Får se vad det är för nåe. Sen blir det nog hem till Dennis en sväng, tror jag stannar där över natten, annars blir det hem igen för att dona med en massa annat, skönt att det inte är kurs i morgon.

måndag 9 november 2009

Jag skulle vilja skriva en otroligt intressant blogg, som många läser och kommenterar, inte bara en massa tjat som det är nu, bara negativt och tråkigt.

Något om ekonomi, lite snålhet, god och nyttig mat, motion, djur och så klart foto.

Börjar redan nu med att säga att jag precis suttit och räknat småmynt, enkronor och 50öringar som jag samlar på mig. 225kr har jag stoppat ner i pengarör. Har minst 200kr till i mitt hemliga pengaförråd i enkronor. I veckan kanske det blir en tripp till banken för att sätta in lite pengar på sparkontot, det blev lite tomt efter bilköpet så det behövs fyllas på.

Ska även panta burkar i morgon (!) har planerat det åtminstånde. Ska snart kolla kontot för att se om jag har råd med hårklippning, är rätt säker på att jag får ta från mina besparingar, undrar om de vill ha betalt i enkronor??
Tråk, less, blää

I morgon har jag åtminstånde jobb och klipptid. Dennis följer troligen med till frissan och får hålla koll så det ser bra ut. Blir troligen lugg (!) men inget är bestämt ännu, sitter och googlar bilder på kanske passande frisyrer, ursh vad mkt fint det finns och vad mkt som är fint men som skulle vara fult på mig.

Trött är jag, less är jag, otroligt mycket att göra har jag. Clinik i helgen men det har jag inte tid med som det ser ut som nu, speciellt inte att vara fotfolk, har dessvärre inte råd att kolla förbi om man måste betala heller, alla mina pengar spenderas på bensin för tillfället och dessutom sparas en hel del undan för nu är jag less på detta, lägenhet letas och ekonomi räknas och troligen går det bara back.

Aja. Flera bloggdesigner väntas på att göras, jag samlar de på hög ett litet tag till, har ett annat stort projekt som måste avslutas först innan det är för sent - utställning! Har fixat så jag börjar jobba kl 17 på både lördagen och söndagen, om jag inte blir ledig söndag, så jag tappar inte allt för många timmar.

Nu blir det ännu mera planering. Marsvinen vill även ha mat. Sömnen får vänta, huvudet dödar mig.

tisdag 3 november 2009

Tankarna går, är det ens värt det? Uj beslutsångest som satan. Måste bestämma mig innan typ torsdag? Hej å hå!

Tror fler chanser kommer förbi.

Nu ska här jagas mat!
Fortfarande pyjamasläge

Skynda att piffa till sig, in till jobbet, jobba, sen en sväng ut till Hoppet för att pyssla med lite loppissaker och lämna kattsanden till Annelie.

Väl hemma någon gång framöver blir det en ordentlig funderare, har skaplig beslutsångest!